2009-12-07 16:44:43• hírek • Parajdi Andrea

Kisorsoltuk a szerencséseket

Véget ért a Szatmár.ro és a West Medica Klinika közös nyereményjátéka, amelynek köszönhetően három szerencsés olvasónk egy teljes körű egészségfelmérő vizsgálaton vehet részt. A nyerteseket hétfőn Dr. Láng Lászlóval, a West Medica Klinika vezetőjével közösen sorsoltuk ki.

Bebizonyosodott számunkra, hogy az egészségükre az olvasóink körében is sokan odafigyelnek, hiszen a november 23-án indított Egészséges nyereményjátékunkra 92-en küldtek be helyes választ.

A nyerteseket a West Medica Klinikán sorsoltuk ki, Dr. Láng László segítségével. Fortuna ezúttal Bojtor Rékának, Vass Annának, és Debreczeni Ildikónak kedvezett.

Ők azok, akik egy előzetes egyeztetés során részt vehetnek egy teljes körű egészségügyi felmérésen, amelynek keretében az általános vizsgálatok mellett, különböző szűrővizsgálatokat is elvégeznek, ezekkel többek között a daganatos, illetve a szív-, és érrendszeri megbetegedések is felismerhetők. Mindezek mellett részt vehetnek egy EKG vizsgálaton, egy hasi ultrahangon, valamint egy laborvizsgálaton is, ahol több betegség korai felismerése válik lehetővé.

A nyereményjegyek külön-külön 200 lej értékűek, és a nyertes személyének jelenlétében az utalvány akár át is ruházható. A szerencséseket telefonon értesítjük a nyereményszelvények átvételi módjáról, illetve a vizsgálatok elvégeztetésének menetéről.


Megvan a három nyertese az Egészséges nyereményjátékunknak.
Megvan a három nyertese az Egészséges nyereményjátékunknak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: